For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

De CoronaMelder-app van de rijksoverheid is nu in heel Nederland actief! Gebruik ook de CoronaMelder-app en help mee in de strijd tegen het virus. Op deze manier beschermen wij elkaar.

De CoronaMelder-app heeft als doel om nieuwe besmettingen met het coronavirus sneller op te sporen en om mensen die in de buurt zijn geweest van een besmet persoon eerder te waarschuwen.

De app is geheel veilig en anoniem. Uw mobiel wordt namelijk gekoppeld aan een anonieme code. Het enige wat u hoeft te doen is uw bluetooth aan te laten staan. Zo kan de app achterhalen of u (langere tijd) in de buurt bent geweest van een besmet persoon.

Wanneer u voor een langere tijd dicht bij iemand in de buurt bent geweest die later besmet bleek te zijn met het coronavirus, dan krijgt u via de app een melding. Wat u kunt doen bij een positieve test of een melding, leest u op www.rijksoverheid.nl

De CoronaMelder-app is zowel voor iPhone- als Android-gebruikers te downloaden.


Delen

Informatie

Geplaatst
15 oktober 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Gezondheidstips, Zelfmanagement
Uitgelicht
Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Vanaf 1 juli ander adres en telefoonnummer spoedzorg
Vanaf 1 juli ander adres en telefoonnummer spoedzorg
Geplaatst: 1 juli 2021

Vanaf 1 juli 2021 belt u ’s avonds, ’s nachts en in het weekend voor spoedeisende medische zorg een ander telefoonnummer: 040-2660505. With effect from 1 July 2021, for urgent medical care in the evenings, at night and on weekends, you call the following number: 040-2660505

Gebruik mondkapje
Gebruik mondkapje
Geplaatst: 24 juni 2021

Gelukkig neemt de ernst en omvang van de Corona-epidemie af en kunnen maatregelen worden versoepeld. Toch vragen wij u om in onze centra bij binnenkomst een mondkapje te blijven dragen. We ask you to continue to wear a face mask when entering our healthcare centers.