For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Wist u dat SGE gaat stoppen met het herhaalformulier? U kunt nu gebruik maken van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app.

SGE heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier. Het formulier vinden we niet meer geschikt, aangezien het foutgevoelig is en het niet voldoet aan de moderne eisen van deze tijd.

Hiervoor in de plaats kunt u uw herhaalrecepten aanvragen in het veilige patentportaal MijnGezondheid.net of in de daarbij horende MedGemak App. Door in te loggen met uw DigiD met sms (of DigiD App) beschikt u in deze omgeving ook over andere online diensten van dit portaal, zoals digitaal uw huisarts raadplegen, uw labuitslagen inzien, delen van uw medisch dossier raadplegen of het maken van een afspraak met de huisartsenpraktijk. Zo kunnen wij u nog beter van zorg voorzien op het moment dat het u uitkomt.

Wij vragen u dan ook om van dit portaal gebruik te gaan maken.

Meer informatie vindt u op www.sge.nl/MedGemak

Delen

Informatie

Geplaatst
9 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Koninklijke onderscheiding voor Ed Berends
Geplaatst: 1 oktober 2021

Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Overleven na overlijden – 6 daagse voor weduw-ouders
Geplaatst: 27 september 2021

Uw partner is overleden, u blijft achter met uw kind(eren). Hoe weeft u dit verlies in uw leven? En hoe doen uw kinderen dat? Hoe veranderen de dynamieken in het gezin? In duizenden contexten van het dagelijks leven is uw verlies voelbaar en zoekt u een nieuwe weg.

Heeft u al toestemming gegeven?
Heeft u al toestemming gegeven?
Geplaatst: 6 september 2021

Uw medische gegevens beschikbaar bij spoed? Wel zo’n veilig idee. Give permission to share your medical records.

Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 24 augustus 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 19 augustus 2021

Dit najaar ontvangt u de griepvaccinatie en sommigen onder u ook de pneumokokkenvaccinatie. This fall you will receive the flu vaccination and some of you will also receive the pneumococcal vaccination.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.