For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Wist u dat SGE gaat stoppen met het herhaalformulier? U kunt nu gebruik maken van MijnGezondheid.net en de MedGemak-app.

SGE heeft besloten om te gaan stoppen met het aanbieden van de mogelijkheid een herhaalrecept aan te vragen met het voor u bekende digitale formulier. Het formulier vinden we niet meer geschikt, aangezien het foutgevoelig is en het niet voldoet aan de moderne eisen van deze tijd.

Hiervoor in de plaats kunt u uw herhaalrecepten aanvragen in het veilige patentportaal MijnGezondheid.net of in de daarbij horende MedGemak App. Door in te loggen met uw DigiD met sms (of DigiD App) beschikt u in deze omgeving ook over andere online diensten van dit portaal, zoals digitaal uw huisarts raadplegen, uw labuitslagen inzien, delen van uw medisch dossier raadplegen of het maken van een afspraak met de huisartsenpraktijk. Zo kunnen wij u nog beter van zorg voorzien op het moment dat het u uitkomt.

Wij vragen u dan ook om van dit portaal gebruik te gaan maken.

Meer informatie vindt u op www.sge.nl/MedGemak

Delen

Informatie

Geplaatst
9 november 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Patiëntenbelangen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.

Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Geplaatst: 2 juni 2021

SGE De Parade en SGE International krijgen een nieuwe naam, namelijk: SGE De Ring International. SGE De Parade and SGE International will be renamed to SGE De Ring International.

Vragen over uw coronavaccinatie?
Vragen over uw coronavaccinatie?
Geplaatst: 27 mei 2021

Kijk hier voor het antwoord op veelgestelde vragen over coronavaccinatie. Bijvoorbeeld: wanneer ben ik aan de beurt voor de vaccinatie of hoe is het geregeld met de registratie bij het RIVM? In this article you can read the frequently asked questions about Covid vaccination.

Jaarbeeld 2020
Jaarbeeld 2020
Geplaatst: 26 mei 2021

Met trots presenteren wij het SGE jaarbeeld 2020! In dit digitale verslag lees je meer over de belangrijkste ontwikkelingen, activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar en hoe we ook in de toekomst de partner in zorg & gezondheid blijven voor Eindhovenaren. We proudly present the SGE annual report 2020!

Middagsluiting: SGE Apotheek
Middagsluiting: SGE Apotheek
Geplaatst: 21 mei 2021

Met ingang van 1 juni 2021 zal Apotheek SGE Woensel, Apotheek SGE Strijp, Apotheek SGE Meerhoven en Apotheek SGE Orion tussen de middag sluiten van 12.30 - 13.30 uur. Om 13.30 staan we weer graag voor u klaar. As of June 1, Pharmacy SGE Woensel, Strijp, Meerhoven and Orion will close at noon from 12.30 - 13.30.