For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Uw huisarts

Naar aanleiding van de aangescherpte coronamaatregelen willen we u graag op de hoogte brengen van onze huidige werkwijze, die geldt in ieder geval tot 19 januari 2021. U kunt, met klachten of vragen over uw gezondheid, gewoon zoals u bent gewend, telefonisch of digitaal (MijnGezondheid.net) contact opnemen met onze praktijk.
 • De normale huisartsenzorg gaat door, zij het op een iets andere manier. Wij proberen u zo goed mogelijk te helpen en zorgen ervoor dat u veilig bij ons terecht kunt. Om deze veiligheid te kunnen waarborgen vragen wij uw aandacht voor het volgende. Kom niet zonder overleg naar de praktijk; loop dus niet zomaar even binnen voor het maken van een afspraak. Wanneer u een afspraak wilt maken belt u met de assistente.
 • Verwijsbrieven sturen wij zoveel mogelijk digitaal naar u door. Als u toch iets moet ophalen/afgeven op de praktijk kan dit pas na overleg met de huisarts of assistente.
  Wij hebben inmiddels in een aantal centra ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een videoconsult, u heeft hiervoor alleen een smartphone nodig met camerafunctie. Vraag de assistente naar de mogelijkheden.
 • Overweeg of u uw hulpvraag ook digitaal kunt stellen. Stuur eventueel een foto mee. Ook dat kan via MijnGezondheid.net. Wij reageren elke dag.
 • Als bellen of beeldbellen geen oplossing biedt bent u welkom op het gewone spreekuur, mits u niet verkouden bent.
 • Heeft u (mogelijk) een Covid-infectie en moet u worden beoordeeld? Dan krijgt u een afspraak op het isolatiespreekuur of de huisarts komt op huisbezoek wanneer u te ziek bent om te komen.
 • Wanneer u afspreekt naar de praktijk te komen, kom alleen en zo kort mogelijk van tevoren.
 • Wij willen u vragen om een mondkapje te dragen bij het bezoeken van ons centrum.
 • Herhaal ook uw medicatie bij voorkeur via de MedGemak-app.
 • U hoeft zich niet te melden bij de balie als u op tijd bent voor u afspraak. Alleen indien u te laat bent dan verzoeken wij u zich te melden bij de balie.
Uw apotheek
In verband met de nog steeds heersende corona maatregelen en om de personele bezetting beter te kunnen borgen blijven de medipunten Sibelius, Prinsejagt en Parade in ieder geval tot 1 juli 2021 gesloten. Patiënten van SGE Sibelius kunnen terecht bij SGE apotheek Stratum, patiënten van SGE Prinsejagt kunnen terecht bij SGE apotheek Woensel en patiënten van SGE de Parade kunnen terecht bij SGE apotheek Orion.

Alle SGE apotheken beschikken ondertussen over een afhaalautomaat. Hier kunt u 24 uur per dag, 7 dagen in de week uw medicatie afhalen. U ontvangt dan een mail of SMS bericht met een code. Met deze code kunt u de medicatie zelf afhalen uit deze automaat.
Daarnaast bestaat nog steeds de mogelijkheid van thuisbezorgen als u niet zelf in staat bent om uw medicatie op te halen.

Uw fysiotherapeut
Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen komen de medische fitness trainingen tot 19 januari te vervallen. Er wordt door de overheid onderscheid gemaakt tussen zorg en fitness. Als een fysiotherapeut zorg verleent in een ruimte, dan gelden de algemene regels die voor sportscholen zijn geformuleerd niet. Onder zorg wordt verstaan training, die medisch geïndiceerd is.

Groepsbehandelingen zijn mogelijk als de onderstaande regels worden gevolgd:
 • minimaal 10 m² per persoon
 • de afstand tussen patiënten is steeds 1,5 meter
 • er is altijd minimaal één fysiotherapeut in de ruimte
 • het betreft individueel oefenen

 Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met uw begeleidende fysiotherapeut.

DSP training
Alle groepstrainingen gaan in de periode 15 december tot in ieder geval 19 januari 2021, online door.


Delen

Informatie

Geplaatst
22 december 2020

Onderwerp(en)
Algemeen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.

Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Aankondiging: een nieuw centrum met een nieuwe naam
Geplaatst: 2 juni 2021

SGE De Parade en SGE International krijgen een nieuwe naam, namelijk: SGE De Ring International. SGE De Parade and SGE International will be renamed to SGE De Ring International.

Vragen over uw coronavaccinatie?
Vragen over uw coronavaccinatie?
Geplaatst: 27 mei 2021

Kijk hier voor het antwoord op veelgestelde vragen over coronavaccinatie. Bijvoorbeeld: wanneer ben ik aan de beurt voor de vaccinatie of hoe is het geregeld met de registratie bij het RIVM? In this article you can read the frequently asked questions about Covid vaccination.

Jaarbeeld 2020
Jaarbeeld 2020
Geplaatst: 26 mei 2021

Met trots presenteren wij het SGE jaarbeeld 2020! In dit digitale verslag lees je meer over de belangrijkste ontwikkelingen, activiteiten en resultaten van het afgelopen jaar en hoe we ook in de toekomst de partner in zorg & gezondheid blijven voor Eindhovenaren. We proudly present the SGE annual report 2020!

Middagsluiting: SGE Apotheek
Middagsluiting: SGE Apotheek
Geplaatst: 21 mei 2021

Met ingang van 1 juni 2021 zal Apotheek SGE Woensel, Apotheek SGE Strijp, Apotheek SGE Meerhoven en Apotheek SGE Orion tussen de middag sluiten van 12.30 - 13.30 uur. Om 13.30 staan we weer graag voor u klaar. As of June 1, Pharmacy SGE Woensel, Strijp, Meerhoven and Orion will close at noon from 12.30 - 13.30.