Huisarts Ed Berends (66) is vrijdag bij zijn afscheid als huisarts en lid Raad van Bestuur van SGE benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hij ontving de Koninklijke Onderscheiding van locoburgemeester Renate Richters van de gemeente Eindhoven.

Ed Berends was al sinds 1988 werkzaam voor SGE, als huisarts, manager en sinds 2012 als lid RvB. Per 1 juli 2021 is hij met pensioen gegaan. Berends ontving de onderscheiding voor zijn vele activiteiten en initiatieven in de gezondheidszorg. Mede door zijn bemoeienissen zijn vernieuwingen doorgevoerd in de patiëntenzorg, ook regionaal. In zijn functie als lid RvB van SGE heeft hij voor patiënten met een chronische, psychische of ouderdomsaandoening samen met collega organisaties zorgprogramma's ontwikkeld. Hij heeft als innovator en bestuurder een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van de eerstelijnszorg in de regio Eindhoven.

Delen

Informatie

Geplaatst
1 oktober 2021

Onderwerp(en)
Algemeen
Uitgelicht
Mededeling: praktijk dr. Leclercq
Mededeling: praktijk dr. Leclercq
Geplaatst: 29 november 2021

We willen u graag informeren dat per 1 december 2021 dr. Leclercq haar praktijk bij SGE Meerhoven voortzet als dr. Liebregts. -- We would like to inform you that as of December 1, 2021, dr. Leclercq will continue her practice at SGE Meerhoven as dr. Liebregts.

Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Boostervaccinaties verlopen via de GGD
Geplaatst: 23 november 2021

De huisarts heeft geen rol meer in het toedienen van COVID-vaccinaties. ----- The booster vaccinations are provided by the GGD.

Beperkte telefonische bereikbaarheid van SGE Meerhoven wegens ziekteverzuim
Beperkte telefonische bereikbaarheid van SGE Meerhoven wegens ziekteverzuim
Geplaatst: 11 november 2021

Momenteel is de telefonische bereikbaarheid van SGE Meerhoven minder goed dan u van ons gewend bent. Dit komt door een krappere bezetting door het ziekteverzuim in het gezondheidscentrum. The telephone accessibility at SGE Meerhoven is currently not as good as you are used to from us. This is due to a shortage of staff in the healthcare center because of sick leave.

Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Enquête Digitaal Gezondheidscentrum
Geplaatst: 10 november 2021

- De enquête is gesloten -

Coronavirus - laatste update
Coronavirus - laatste update
Geplaatst: 8 november 2021

Aanpassing coronamaatregelen binnen SGE met ingang van maandag 8 november.

Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Aan alle SGE patiënten die de jaarlijkse griepprik ontvangen
Geplaatst: 28 oktober 2021

Komende week op 1, 2, en 3 november is er nog gelegenheid voor de griepvaccinatie in de Tennishal aan de Vijfkamplaan 10 te Eindhoven. Er is extra ruimte gecreëerd om iedereen die dat wil een griepvaccinatie te kunnen geven.