Wordt u in ons gezondheidscentrum behandeld voor uw chronische aandoening Diabetes, COPD, Astma of Hart- en vaatziekten? Dan sturen we u wellicht binnenkort een e-mail met een uitnodiging voor deelname aan een onderzoek naar uw ervaringen met onze zorg.

wij vinden het belangrijk dat onze zorg voor chronische aandoeningen van goede kwaliteit is en aansluit bij uw verwachtingen. Daarom zijn we benieuwd naar uw ervaringen met de zorg die u krijgt. Dat gebeurt middels een onderzoek.

Waarvoor worden mijn onderzoeksresultaten gebruikt?
De anonieme resultaten worden gebruikt om onze zorg te verbeteren.

Anonimiteit en privacy
Uw gegevens worden verzameld en verwerkt door een onafhankelijk en gecertificeerd onderzoeksbureau Qualizorg. Alle gegevens die u verstrekt, worden strikt vertrouwelijk behandeld. Geen enkele zorgverlener kan achterhalen wat u persoonlijk heeft geantwoord.

Meedoen aan dit onderzoek is geheel vrijwillig en heeft geen gevolgen voor uw behandeling. Het is niet mogelijk om de vragenlijst aan iemand anders door te geven. Het is namelijk belangrijk dat de vragenlijst wordt beantwoord door de persoon die zorg voor een chronische aandoening ontvangt. U mag de vragenlijst wel samen met iemand invullen.

Hoe kunt u meedoen?
U ontvangt een e-mail van uw huisarts met het verzoek om akkoord te geven voor het toesturen van de vragenlijst. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten.

Uw deelname wordt erg op prijs gesteld.Delen

Informatie

Geplaatst
26 september 2016

Onderwerp(en)
Diabetes, Hart- en vaatziekten, Longzorg
Uitgelicht
HERHAALD BERICHT: Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
HERHAALD BERICHT: Beperkte bereikbaarheid SGE gezondheidscentra gedurende de hele zomervakantie
Geplaatst: 29 juli 2021

Onze gezondheidscentra zijn van 26 juli t/m 5 september in de middagen vanaf 12.30 uur beperkt bereikbaar voor reguliere huisartsgeneeskundige zorg. From July 26th to September 5th, our healthcare centers will have limited accessibility for regular care in the afternoons from 12.30 pm.

Bevolkingsonderzoek Zuid
Bevolkingsonderzoek Zuid
Geplaatst: 19 juli 2021

Bevolkingsonderzoek Zuid is een screeningsorganisatie die in opdracht van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM), het bevolkingsonderzoek borstkanker, baarmoederhalskanker-, en -darmkanker organiseert in de provincies Noord-Brabant en Limburg.

Vanaf 1 juli ander adres en telefoonnummer spoedzorg
Vanaf 1 juli ander adres en telefoonnummer spoedzorg
Geplaatst: 1 juli 2021

Vanaf 1 juli 2021 belt u ’s avonds, ’s nachts en in het weekend voor spoedeisende medische zorg een ander telefoonnummer: 040-2660505. With effect from 1 July 2021, for urgent medical care in the evenings, at night and on weekends, you call the following number: 040-2660505

Gebruik mondkapje
Gebruik mondkapje
Geplaatst: 24 juni 2021

Gelukkig neemt de ernst en omvang van de Corona-epidemie af en kunnen maatregelen worden versoepeld. Toch vragen wij u om in onze centra bij binnenkomst een mondkapje te blijven dragen. We ask you to continue to wear a face mask when entering our healthcare centers.

Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Meldingen instellen MijnGezondheid.net
Geplaatst: 10 juni 2021

Wist u dat u via 'instellingen' op www.mijngezondheid.net de voorkeuren voor e-mails en push-berichten kunt wijzigen? Zo kunt u instellen dat u een melding ontvangt bij een nieuw bericht van uw zorgverlener of zodra de uitslag van een onderzoek bekend is.

Coronavaccinatie en registratie
Coronavaccinatie en registratie
Geplaatst: 8 juni 2021

De SGE huisartsen hebben de groep 60-64-jarigen gevaccineerd. Voor de laatste groep en 2e prik zijn de afspraken gepland en vaccins besteld. The GP's of SGE vaccinated the group of 60-64 year olds.