For English, please use Google Translate (in the right corner of this page).

Eind oktober heeft u een brief ontvangen rondom de veranderingen in het online maken van een afspraak bij SGE Meerhoven.

Een aantal patiënten heeft de moeite genomen om ons te laten weten, dat de tekst in de brief onduidelijk was, waarvoor onze oprechte dank. We willen graag met dit nieuwsbericht e.e.a. nader toelichten. De verandering betreft alléén het online maken van een afspraak. Indien u geen smart telefoon en/of computer heeft, kunt u ook via de telefoon een afspraak maken, hieraan verandert niets.

SGE Meerhoven wil met de brief en de informatie bijeenkomst de digitale mogelijkheden voor het maken van een afspraak onder de aandacht brengen.

Tegenwoordig worden online diensten steeds populairder, gaat u maar eens na: internet bankieren, online winkelen en boodschappen doen enzovoorts. SGE gaat mee in deze ontwikkeling. Per 1 december 2019 kunt u dan ook voor het online maken van een afspraak, gebruik maken van de MedGemak-app. Deze app is gekoppeld aan het patiëntenportaal MijnGezondheid.net.

Wat gaat er veranderen?

Allereerst: Indien u geen smart telefoon en/of computer heeft, kunt u telefonisch een afspraak maken, hieraan verandert niets.

Wilt u online een afspraak maken, 24/7, waar en wanneer het u uitkomt: waar u voorheen via de button onder uw huisarts direct een afspraak kon maken via een formulier, zal dit per 1 december 2019 niet meer mogelijk zijn. De links naar deze formulieren zullen verwijderd worden en het online maken van een afspraak verloopt voortaan alleen nog maar via de MedGemak-app.

Wilt u meer informatie, toelichting of instructie? Klik op de onderstaande button.

Afspraken via MedGemak-appDelen

Informatie

Geplaatst
31 oktober 2019

Onderwerp(en)
Algemeen, Zelfmanagement
Uitgelicht
Tijdelijke patiëntenstop
Tijdelijke patiëntenstop
Geplaatst: 10 december 2019

Op dit moment kunt u zich tijdelijk niet inschrijven bij een huisarts van SGE Meerhoven. Ons gezondheidscentrum heeft tijdelijk een patiëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen.

Huisartsenposten Oost-Brabant voor spoed
Huisartsenposten Oost-Brabant voor spoed
Geplaatst: 9 december 2019

Gedurende de feestdagen (1e en 2e Kerstdag en 1 januari) zijn onze centra gesloten. Voor dringende gevallen kunt u tijdens deze dagen de huisartsenpost bellen.

Chatbot van MGn is online
Chatbot van MGn is online
Geplaatst: 26 november 2019

Vanaf nu kunt u direct vragen stellen aan chatrobot Robin over het gebruik van MGN en de MedGemak app.

Presentatie eHealth SGE Meerhoven
Presentatie eHealth SGE Meerhoven
Geplaatst: 25 november 2019

Afgelopen woensdag (20 november) vond er een informatiebijeenkomst plaats in SGE Meerhoven.

E-exercise app bij lage rugpijn
E-exercise app bij lage rugpijn
Geplaatst: 15 november 2019

SGE participeert in een uitgebreid E-exercise onderzoek naar lage rugpijn. In dit artikel van het Eindhovens Dagblad leest u hier meer over.

Borstkankeronderzoek
Borstkankeronderzoek
Geplaatst: 4 november 2019

Komende maanden staat de bus van Bevolkingsonderzoek Zuid aan het Larixplein te Eindhoven t.b.v. borstkankeronderzoek.