Tandarts Zorginformatie


Contactgegevens De tandheelkundige zorg in gezondheidscentrum Meerhoven is opgedeeld in de zorg voor kinderen en zorg voor volwassenen. 

De zorg voor kinderen omvat onder meer controle, vullingen, foto's van melkgebit, extractie (trekken), fluoride applicatie en tandsteen verwijderen. Ook krijgen kinderen advies over tandenpoetsen en het afleren van slechte gewoontes zoals door de mond ademhalen en duimen. Voor andere verrichtingen verwijst de tandarts u naar de specialist (orthodontist, kaakchirurg).

De zorg voor volwassenen bestaat uit tandvleesbehandeling, vullingen, extracties, wortelkanaalbehandeling, gedeeltelijke en volledige prothese, foto's en kroon- en brugwerk. Voor orthodontie, kaakchirurgie en parodontale operaties (tandvlees operaties) wordt u verwezen naar de specialist.
Uitgelicht
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Middagsluiting apotheek in zomerperiode
Geplaatst: 26 juni 2020

Tijdens de maanden juli en augustus is de apotheek gesloten van 12.30 – 13.30 uur. Dit vanwege het samenvoegen van teams van de apotheken i.v.m. het coronavirus. Dit geldt van 01-07-2020 t/m 31-08-2020.

Week van de teek
Week van de teek
Geplaatst: 23 juni 2020

Het is de week van de teek. Teken kunnen ziektes overbrengen. Hoe u goed op teken kunt controleren ziet u in bijgaande korte film.

Jaarbeeld 2019
Jaarbeeld 2019
Geplaatst: 26 mei 2020

Met trots presenteren we u het SGE jaarbeeld 2019! In dit digitale document komen onze patiënten, Raden en medewerkers aan het woord over de belangrijkste ontwikkelingen in het afgelopen jaar. Veel leesplezier!