Tandarts Zorginformatie


Contactgegevens De tandheelkundige zorg in gezondheidscentrum Meerhoven is opgedeeld in de zorg voor kinderen en zorg voor volwassenen. 

De zorg voor kinderen omvat onder meer controle, vullingen, foto's van melkgebit, extractie (trekken), fluoride applicatie en tandsteen verwijderen. Ook krijgen kinderen advies over tandenpoetsen en het afleren van slechte gewoontes zoals door de mond ademhalen en duimen. Voor andere verrichtingen verwijst de tandarts u naar de specialist (orthodontist, kaakchirurg).

De zorg voor volwassenen bestaat uit tandvleesbehandeling, vullingen, extracties, wortelkanaalbehandeling, gedeeltelijke en volledige prothese, foto's en kroon- en brugwerk. Voor orthodontie, kaakchirurgie en parodontale operaties (tandvlees operaties) wordt u verwezen naar de specialist.
Uitgelicht
Tijdelijke patiëntenstop
Tijdelijke patiëntenstop
Geplaatst: 10 december 2019

Op dit moment kunt u zich tijdelijk niet inschrijven bij een huisarts van SGE Meerhoven. Ons gezondheidscentrum heeft tijdelijk een patiëntenstop, om onze kwaliteit van zorg te kunnen bewaken en waarborgen.

Huisartsenposten Oost-Brabant voor spoed
Huisartsenposten Oost-Brabant voor spoed
Geplaatst: 9 december 2019

Gedurende de feestdagen (1e en 2e Kerstdag en 1 januari) zijn onze centra gesloten. Voor dringende gevallen kunt u tijdens deze dagen de huisartsenpost bellen.

Chatbot van MGn is online
Chatbot van MGn is online
Geplaatst: 26 november 2019

Vanaf nu kunt u direct vragen stellen aan chatrobot Robin over het gebruik van MGN en de MedGemak app.