Chronische pijn Aanmelden


Klik op de button om uzelf aan te melden voor: 

Aanmelden zorgprogramma Chronische pijn

Voor meer informatie kunt u ook bellen naar: T. 040 - 2351349.

Gratis kennismakingsonderzoek
U kunt zich vrijblijvend aanmelden voor een Direct Advies. Dat is een kort, oriënterend kennismakingsonderzoek. U proeft de sfeer van het centrum en u kunt al uw vragen stellen. Onze professional krijgt zo goed inzicht in uw klachten en u krijgt een betrouwbaar advies. Indien u er prijs op stelt, maken we een behandelvoorstel. Na aanmelding nemen wij binnen 24 uur contact met u op voor het maken van een afspraak. De afspraak wordt binnen 3 werkdagen gepland. Het kennismakingsonderzoek kost u niets. 
Klik op de button om uzelf aan te melden voor:Uitgelicht
Nieuw nummer huisartsenpost
Nieuw nummer huisartsenpost
Geplaatst: 3 april 2020

Heb je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

Contact met het gezondheidscentrum
Contact met het gezondheidscentrum
Geplaatst: 17 maart 2020

Het advies is tot in ieder geval 6 april om zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar te hebben en te zorgen dat mensen met klachten thuis blijven. Toch kan het zijn dat u een vraag heeft aan uw huisarts of andere zorgverlener in het centrum. Wat zijn nu de richtlijnen? En wat zijn de mogelijkheden voor andere vormen van contact met de zorgverlener bij uw gezondheidscentrum?

Gezondheidsklachten
Gezondheidsklachten
Geplaatst: 17 maart 2020

Heeft u hoestklachten/ keelpijn/ last van snotteren en/of lichte verhoging, blijf thuis! Neem bij toenemende benauwdheid/ kortademigheid EN koorts boven 38 graden contact op met uw huisarts. Lees in dit artikel meer over wat u bij welke klachten het beste kunt doen.