Kind en Jeugd Zorgprogramma Kind en Jeugd


Als u hulp krijgt bij vragen of problemen rondom de opvoeding en ontwikkeling van uw kind of jongere, dan zijn er vaak verschillende zorgverleners bij betrokken. Samen met de POH Jeugd GGZ  bekijkt de huisarts in overleg met u waar de hulp het beste geboden kan worden. In het zorgprogramma werken alle zorgverleners die u nodig heeft onderling samen. De zorgverleners van het programma bieden u goed geregelde zorg die zoveel mogelijk afgestemd is op de persoonlijke situatie van uw kind of jongere.

Uw voordelen:

• U heeft één aanspreekpunt.
• U krijgt sneller de juiste zorg voor de specifieke situatie van uw kind of jongere.
• Alle zorgverleners zijn op de hoogte van uw situatie en uw specifieke wensen.
Uitgelicht
Nieuw nummer huisartsenpost
Nieuw nummer huisartsenpost
Geplaatst: 3 april 2020

Heb je ’s avonds, ’s nachts of in het weekend met spoed een huisarts nodig, dan bel je de huisartsenpost. Dat blijft zo. Wel verandert vanaf 6 april 2020 het telefoonnummer. Het nieuwe telefoonnummer voor de regio’s Eindhoven, Geldrop en Helmond is: 088 876 5151 (voor iedereen bereikbaar tegen lokaal tarief).

Contact met het gezondheidscentrum
Contact met het gezondheidscentrum
Geplaatst: 17 maart 2020

Het advies is tot in ieder geval 6 april om zo weinig mogelijk fysiek contact met elkaar te hebben en te zorgen dat mensen met klachten thuis blijven. Toch kan het zijn dat u een vraag heeft aan uw huisarts of andere zorgverlener in het centrum. Wat zijn nu de richtlijnen? En wat zijn de mogelijkheden voor andere vormen van contact met de zorgverlener bij uw gezondheidscentrum?

Gezondheidsklachten
Gezondheidsklachten
Geplaatst: 17 maart 2020

Heeft u hoestklachten/ keelpijn/ last van snotteren en/of lichte verhoging, blijf thuis! Neem bij toenemende benauwdheid/ kortademigheid EN koorts boven 38 graden contact op met uw huisarts. Lees in dit artikel meer over wat u bij welke klachten het beste kunt doen.